Prezentacija u Privrednoj komori - KPP

 14. februar 2020

Danas, 14. februara 2020. u Podgorici u Privrednoj komori Crne Gore, kao gosti kompanije World vision corp Ltd, gospodin Raimund Wunder, direktor Afkema, zajedno s kolegama iz Save the Planet održao je vrlo zanimljivu prezentaciju o sistemu za proizvodnju struje po tehnologiji KPP  pred mnogobrojnim gostima.
 
Prezentacija je izazvala veliko zanimanje za implementaciju u Crnoj Gori, kako u nekim vodećim kompanijama, tako i u mnogim opstinama i Glavnom gradu.
 
Kompletna priprema i organizacija prezentacije odradio je tim ispod:
 
1.Raimund Wunder, CEO of Afkem
2 Dennis Link, CTO of Save the Planet
3.Dejan Stojsavljevic - CEO of Rosch Innovation Balkan, Croatia
4.Sreten Djuretic - co-owner of the company World vision corp doo Podgorica
5.Miodrag Sestovic - co-owner of the company World vision corp doo Podgorica

 

Poslije veoma uspesne prezentacije, gosti iz Regulatorne agencije,Cedisa, kao i lokalnih kompanija, imali su strucna pitanja na koja je Mr. Vunder odgovorio, i objasnio u detalje nacin na koji funkcionise ovaj sistem proizvodnje kineticke energije. 
Mr.Dejan Stojsavljevic, direktor kompanije Rosch Innovative technology je veoma jasno uputio sve zainteresovane subjekte da se obrate kompaniji World vision corp ltd u vezi svih poslovnih predloga ili projekata, kao i eventualnih tehnickih detalja .

Na kraju prezentacije Mr. Šestović se zahvalio svim gostima koji su prisustvoli i izrazio spremnost ispred svoje kompanije World vision corp ltd, da se odazove svim korektnim poslovnim predlozima i projektima u Crnoj Gori

IZABERI SVOJ JEZIK

yt logo rgb dark

WORLD VISION CORP DOO
Dalmatinska 36 ,  81000 Podgorica ,  Montenegro
 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.